×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Trijntje weer in dé jurk

14.04.2016 -

Trijntje Oosterhuis is komend weekeinde weer te zien in de veelbesproken jurk die ze droeg tijdens de repetities van het Eurovisie Songfestival. Voor It Takes 2 hijst Trijntje zich weer in de zwarte jurk met diep decolleté.


Met Jan Versteegh brengt Trijntje het nummer The Lady Is A Tramp van Tony Bennett en Lady Gaga ten gehore. Lady Gaga had destijds blauw haar, wat Trijntje deed besluiten een blauwe pruik op te zetten. "Als je die pruik opzet, hoort daar ook een jurk bij. En welke kun je nou het beste aandoen? De songfestivaljurk die het net niet gehaald heeft", daagde Jan zijn duetpartner uit. "Gaat ze natuurlijk nooit doen."

Tot grote verbazing van het publiek, de jury, de andere deelnemers en presentator Gordon verscheen Trijntje toch in de veelbesproken, weinig verhullende jurk. Trijntjes grap is zaterdagavond te zien in It Takes 2.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties