×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kelly Clarkson bevallen van zoontje

14.04.2016 -

Kelly Clarkson heeft dinsdag haar tweede kind op de wereld gezet. De zangeres en haar echtgenoot noemden hun zoontje Remington Alexander.


"Onze kleine jongen is gearriveerd!", twitterde Kelly donderdag. "Remington Alexander Blackstock werd geboren op 12 april 2016. Hij is gezond en we zouden niet gelukkiger of verliefder kunnen zijn!"

Kelly en haar man Brandon Blackstone hadden samen al een dochter, de éénjarige River Rose. De 33-jarige zangeres is bovendien stiefmoeder van Brandons zoon en dochter uit een eerder huwelijk.

Kelly maakte haar tweede zwangerschap in augustus bekend tijdens een concert. Dat was niet de bedoeling, maar ze kon haar emoties niet onder controle houden. "De hormonen gieren door mijn lijf." In oktober maakte Kelly bekend in verwachting te zijn van een jongetje.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties