×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochter voor Eddie Murphy

14.04.2016 -

Het negende kindje van acteur en komiek Eddie Murphy wordt een dochter. De 55-jarige acteur heeft volgens Mirror bevestigd dat zijn vriendin, het Australische model Paige Butcher, zwanger is van een meisje. Het kindje wordt in mei verwacht.


Paparazzi vroegen Murphy in een koffiezaak in Beverly Hills naar het geslacht van het kindje. ''Het is een klein meisje'', antwoordde Eddie, die al vijf meiden heeft.
Eddie kreeg vijf kinderen die nu tussen de 13 en 26 jaar oud zijn met zijn ex-vrouw Nicole Murphy, van wie hij in 2006 na 22 jaar huwelijk scheidde. Daarnaast kreeg hij drie kinderen met verschillende vriendinnen, waaronder een achtjarige dochter met voormalig Spice Girl Melanie Brown.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties