×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ook Justin Bieber kleurt

14.04.2016 -

De hype rond kleurplaten voor volwassenen heeft eindelijk ook Justin Bieber bereikt. Op Instagram bericht de zanger over de kalmerende bezigheid.


"Ik heb dit ingekleurd", schrijft hij trots bij een foto waarop een volledig ingekleurde kleurplaat te zien is met de titel Pinup Girl. Justin heeft een half uur gezeten aan de in ondeugende Japanse stijl - de zogeheten Hentai - ontworpen kleurplaat. "En ik kan nooit zo lang stil zitten dus dat is een hele prestatie", schrijft hij. "Ja het kostte me echt dertig minuten, haha ik weet het, ik zuig. Beoordeel me niet."

Het concentratieniveau van de popster is niet al te best, vertelde hij in 2010 al eens aan The Guardian: "Ik heb een lichte vorm van ADHD. Het lijkt me wel duidelijk." Daarom wordt het de zanger ook wel eens teveel als er veel drukte om hem heen ontstaat. Pas nog schrapte hij de ontmoetingen met fans tijdens zijn wereldtour omdat het persoonlijke contact met de enthousiastelingen hem naar eigen zeggen teveel emotionele energie kost.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties