×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lies Visschedijk vindt Tinder deprimerend

13.04.2016 -

Lies Visschedijk is in tegenstelling tot haar personage Soof niet te vinden op Tinder. "Dat lijkt me zo deprimerend", vindt ze.


Lies, die in 2013 haar echtgenoot Marc van Uchelen verloor, zit goed in haar vel. "In mijn eigen leven zit ik best wel weer in een goede fase. Maar ik ben niet aan het Tinderen,” vertelt ze aan RTL Boulevard.

Dat bewaart ze voor Soof, het personage dat ze ook in de tweede film over de kokkin speelt. In Soof 2, die in december in de bioscopen gaat draaien, loopt het huwelijk van het hoofdpersonage op de klippen. Juist daarom spreekt de film een groot deel van Nederland aan, denkt Lies. "Heel Nederland zit vlak voor een scheiding, in een scheiding of is een scheiding aan het verwerken."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties