×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gerard Joling niet blij met aandacht Shownieuws voor rechtszaak

13.04.2016 -

Vanwege alle aandacht die Shownieuws besteedde aan de aanrijding van de bejaarde vrouw door Gerard Joling, in mei vorig jaar, moet Gerard voorkomen. Volgens de zanger heeft alle aandacht van de Shownieuws-redactie de zaak geen goed gedaan.


Dat zei hij woensdagochtend in de ochtendshow bij 100% NL. "De afgelopen viereneenhalve maand heeft de redactie zo vaak gebeld dat die man (de officier van justitie, red.) heeft gezegd: 'Luister, meneer Joling wordt net als ieder ander nu behandeld. Hij komt maar gewoon voor", laat een geërgerde Joling weten. Als er niet zo vaak was gebeld en geïnformeerd was het volgens Joling nooit tot een zaak gekomen. "Dat heb ik te danken aan de redactie van Shownieuws, dat dit toch een zaak gaat worden. Dus daar ben ik persoonlijk niet zo blij mee."

En daarmee is de kous nog niet af. Joling wilde een zitting achter gesloten deuren, om een mediacircus te voorkomen. Aan dat verzoek wil de rechtbank echter niet meewerken; de zitting is gewoon openbaar.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties