×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan de Hoop terug op de radio

13.04.2016 -

Jan de Hoop, de presentator van het RTL Ontbijtnieuws, keert terug naar zijn oude liefde: de radio. Hij gaat voor Omroep Gelderland elke zaterdagochtend een programma maken.


Jan de Hoop is geen onbekende in de radiowereld. Sterker nog: zijn carrière begon bij de radio. Hij werkte bij zeezender Radio Mi Amigo en werkte later voor de AVRO en Veronica. "Het is fantastisch om weer terug te zijn bij mijn oude liefde. En dan ook nog in mijn eigen provincie!"

De Hoop verruilde in 2014 de stad Rotterdam voor Radio Kootwijk op de Veluwe. Omroep Gelderland is blij met de komst van De Hoop. "We zijn erg blij dat Jan ons presentatieteam op de radio komt versterken. Een absolute vakman, geïnteresseerd in mensen, enthousiast over de schoonheid van de provincie Gelderland en je kunt ook nog eens erg met hem lachen", aldus hoofdredacteur Marc Veeningen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties