×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

William en Kate op safari

13.04.2016 -

Prins William en zijn echtgenote Kate zijn woensdag begonnen aan de vierde dag van hun bezoek aan India en Bhutan. Het paar vertrok woensdag in de vroege ochtend voor een safari, meldt Hello Magazine.


William en Kate maken een safari door het Kaziranga National Park. De kledingkeuze van Kate is de afgelopen dagen al meermaals onderwerp van gesprek geweest en ook ditmaal heeft Kate haar kleding aangepast aan de omstandigheden. William volgde het voorbeeld en stak zich ook in kleding die passend is voor een safari.

De bedoeling is dat het echtpaar een kliniek bezoekt die dieren in nood helpt. Ook is het een plek waar wilde dieren die gewond zijn geraakt, wees zijn geworden of ontheemd zijn, kunnen herstellen. Ook gaan ze langs bij een organisatie die olifanten die in gevangenschap leefden verzorgt. Dat centrum is vernoemd naar de Britse milieubeschermer Mark Shand, de broer van de hertogin van Cornwall.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties