×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paris Jackson heeft tattoo op haar lip

12.04.2016 -

Paris Jackson heeft een nieuwe tattoo laren zetten op een bijzondere plek. Op de binnenkant van haar lip staat nu het woord Motley, naar de band Mötley Crüe.


"Omfg!!!!" schreef Tommy Lee, de drummer van de band, maandag enthousiast op Twitter bij een foto van Paris die de tattoo showt. "@ParisJackson je bent een prachtig wezen."

"Ik ben blij dat je het mooi vindt!!", zo reageerde Paris op de tweet. "De meeste liptattoos zijn tijdelijk en jullie zijn al mijn favoriet sinds ik twaalf was, dus ik dacht waarom niet", zo verklaarde de onlangs 18 jaar geworden dochter van Michael Jackson verder.

Vorige week liet Paris al een tattoo zetten ter ere van haar in 2009 overleden vader. "De koningin van mijn hart", zo staat er op haar linkerpols in Michaels handschrift.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties