×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Charlize draagt award op aan dochtertje

11.04.2016 -

Charlize Theron heeft haar MTV Movie Award opgedragen aan haar dochtertje August Simone, die ze vorig jaar in juli adopteerde. "Ik accepteer deze prijs namens mijn eigen kleine Furiosa", zei de actrice, die werd geëerd voor die rol in de film Mad Max: Fury Road.


"Het verhaal van Fury Road is deels een verhaal over de kracht van vrouwen en de kracht je eigen lot te creëren", zei Charlize verder tijdens de ceremonie, die zaterdag plaatsvond en zondag op televisie werd uitgezonden. De 40-jarige actrice zei de prijs niet alleen aan haar dochter te willen opdragen maar aan 'alle Furiosa's'. "Jullie zijn de echte krijgers."

Charlize noemde ook haar zoontje, die ze in 2012 adopteerde. "Ik wil mijn mooie zoon Jackson bedanken, omdat hij me elke dag laat glimlachen. Hij was bij me terwijl ik deze film maakte."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties