×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Susan Boyle in paniek

10.04.2016 -

Een ruzie met haar broer zorgde ervoor dat Susan Boyle vorige week voor een opstootje zorgde op de luchthaven van het Engelse Derry. De twee waren samen naar een familiefeest geweest en zouden samen terugreizen. Na een woordenwisseling besloot de broer alleen te reizen en dat zorgde voor paniek bij de 55-jarige zangeres.


“Ze is niet gewend om alleen te reizen”, legt een goede vriendin van de Britse zangeres uit aan Mirror. Susan begon om hulp te roepen. Medewerkers van de luchthaven vingen Susan toen op en stelden haar gerust. Een medewerkster van Susan heeft haar daarna van de luchthaven opgehaald en naar huis gebracht.

Het gaat inmiddels weer goed met de zangeres. “Susan is een schat van een vrouw met enorm veel talent. Maar ze voelde zich echt helemaal in de steek gelaten”, vertelt de vriendin. “En met de ruzie komt het ook wel weer goed, zoals dat zo vaak gaat met familieruzies.”

Susan won in 2009 Britain's Got Talent en werd een wereldster. In het najaar verschijnt haar nieuwe album.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties