×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Estavana heeft haar eigen tulp

Zonder Rafael naar de Keukenhof

09.04.2016 -

Estavana Polman heeft zaterdag in de Keukenhof een naar haar vernoemde tulp gedoopt. Het is de Tulipa Estavana, een helder-rode triumph tulp.


Bij de doop was onder anderen haar moeder aanwezig. Haar nieuwe vriend Rafael van der Vaart ontbrak bij de ceremonie. Keukenhof directeur Bart Siemerink benadrukte zaterdag de positieve Holland-uitstraling van sport en bloemen over de gehele wereld.

De tulp is naar Estavana vernoemd ter ere van de prestatie van het Nederlands dames handbalteam. De Nederlandse handbalsters hebben zich geplaatst voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat een Nederlands handbalteam meedoet aan de Olympische Spelen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties