×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Boer Geert weer verliefd

09.04.2016 -

Boer Geert is mogelijk niet lang vrijgezel, vrijdagavond dineerde hij in een Fries restaurant met Geertje. "Ik weet nog niet of het iets wordt", zegt aardbeienteler Geert Krops over zijn nieuwe date.


"Misschien vind ik haar wel leuk. Ik denk het wel", vertelt Boer Geert aan NU.nl. Geert en Geertje leerden elkaar kennen in het programma Boer Zoekt Vrouw. Geertje was een van zijn vier laatst overgebleven vrouwen. Vorige maand werd bekend dat zijn relatie met Hetty na ruim een jaar was gestrand. Geert en Hetty gingen 'als goede vrienden' uit elkaar.

Vrijdagavond dook Geert met Geertje op in restaurant Oan 't Wetter in Grou, zo is te zien op een foto op de Facebookpagina van het restaurant. Boer Geert is zondag te gast in Carlo's TV Café, waar hij tekst en uitleg komt geven over zijn liefdesleven. Hij wordt opgehaald met de taxi en speelt in de studio Carlo’s Café Spel.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Facebook Oan't Wetter

Reacties