×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Axl Rose breekt voet

09.04.2016 -

De reünie van Guns N' Roses is niet goed begonnen voor Axl Rose. De frontman van de legendarische rockband heeft een botje in zijn voet gebroken tijdens een verrassingsoptreden in Hollywood.


''Dit is wat er gebeurt wanneer je iets doet dat je bijna 23 jaar niet hebt gedaan. 'Interne fixatie''', twitterde Axl. Hij voegde daar een filmpje aan toe van zijn arts die uitlegt dat 'interne fixatie' in Axls geval betekende het vastschroeven van zijn gebroken botjes.

Rose heeft gips om zijn voet en mag zijn voet niet te veel belasten. De 54-jarige rocker mag wel blijven optreden.

Guns N' Roses kondigde vorige week aan weer op tournee te gaan. Het is ruim twintig jaar geleden dat Axl Rose, gitarist Slash en bassist Duff McKagan samen op het podium hebben gestaan. De band geeft twintig concerten in Noord-Amerika.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties