×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Johnny wint van z’n vader

‘Een soort familiemoord’

09.04.2016 -

Wat Een Poppenkast!, het nieuwe satirische poppenprogramma van SBS6, heeft vrijdagavond 660.000 kijkers getrokken. Het programma staat daarmee op de 19e plaats in de Dag Top 25 van de kijkcijfers. Dat blijkt uit zaterdag gepubliceerde kijkcijfers van de Stichting Kijkonderzoek.


Producent John de Mol suggereerde vrijdagavond in DWDD dat hij tevreden zou zijn met een half miljoen kijkers. Het programma moest het overigens opnemen tegen het laatste half uur van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent op RTL4, voor het eerst gepresenteerd door zoon Johnny de Mol. Een 'soort familiemoord’, noemde vader De Mol dat vrijdag. Dat programma scoorde met ruim 1.934.000 kijkers beter. Het staat op de tweede plek in die Dag Top 25.

In Wat Een Poppenkast! figureren ruim twintig BN'ers, als pop. De stemmen komen van onder anderen Jeroen van der Boom en Edwin Evers. De poppen zijn gemaakt door poppenkunstenaar Evert Josemanders die er bijna een jaar aan heeft gewerkt.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties