×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ellen Pieters in de huid van Adele Bloemendaal

09.04.2016 -

Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo en Hanneke Drenth vertolken de hoofdrollen in De Grote Drie, de nieuwe Nederlandse personality-musical over Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong.


Musicalacteur David van den Tempel speelt in de nieuwe voorstelling de rol van hun assistent Colin. Dit maakte producent Dommelgraaf & Cornelissen zaterdag bekend.

Artistiek directeur Hans Cornelissen: "Stel je voor dat Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong ooit als de drie theaterdiva’s samen op het toneel hadden gestaan. Met hun mooiste repertoire, maar ook met hun uiteenlopende karakters en de daaruit voortvloeiende wrijvingen. In deze hilarische voorstelling met een fictief verhaal over een aantal maanden uit hun levens komen we tot het concert dat we nooit zagen, maar wel altijd erg hebben gemist.”

In de voorstelling Adèle, Conny, Jasperina - De Grote Drie krijgt Adèle Bloemendaal (Ellen Pieters) een uitnodiging om voor een rijke club Hollandse emigranten in het buitenland op te treden. Samen met Conny Stuart (Frédérique Sluyterman van Loo) en Jasperina de Jong (Hanneke Drenth). De voorstelling bevat hun mooiste liedjes als Dobbe, Dobbe Dobbe, Oh, MijnLlichaam, Jaloezie, Ik Hoef Alleen Maar Even Zo Te Doen, De Vleselijke Woning, Het Is Over, Wat Voor Weer Zou Het Zijn In Den Haag, De Minutenwals, De Wandelclub en Roll Another One.

Adèle, Conny, Jasperina - De grote drie gaat op 12 februari in de Stadsschouwburg Utrecht in première.

Ellen Pieters

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties