×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zusje Veronica van Hoogdalem overleden

Catherine werd maar tien jaar

08.04.2016 -

Heel triest nieuws voor Veronica van Hoogdalem. Haar zusje Catherine is op 10-jarige leeftijd overleden.


Wat het voor de presentatrice, die een Ghanese vader heeft, extra triest maakt, is dat Veronica haar zusje een half jaar geleden pas voor het eerst ontmoette. Catherine woonde in Ghana. Ze is afgelopen week begraven, vlak voordat ze elf werd.
’Vandaag zou dit prachtige meisje, mijn zusje, Catherina Paschale Ofori Agyemang 11 jaar worden. Met pijn in mijn hart moet ik jullie vertellen dat we haar 2 dagen geleden hebben begraven in Kumasi (Ghana),’ schrijft Veronica op Facebook. ’Ik ben onwijs dankbaar dat ik haar nog geen 6 maanden geleden voor het eerst heb mogen ontmoeten. En die momenten samen pakt niemand van ons af!!” Ze besluit, verwijzend naar de elfde verjaardag die Catherine net niet haalde met de woorden: ’Happy birthday Paschale, may you Rest In Peace.’

Foto: Facebook en Twitter Veronica van Hoogdalem

Reacties