×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kylie zingt voor jarige Elizabeth

08.04.2016 -

Kylie Minogue is een van de artiesten die op 15 mei zal optreden tijdens de show ter ere van de negentigste verjaardag van de Britse koningin Elizabeth. Naast de Australische zangeres, zullen onder anderen ook tenor Andrea Bocelli, operazangeres Katherine Jenkins en popster Jess Glynne zingen op het evenement.


Het komische presentatieduo Ant & Dec praat het concert aan elkaar. Verder zal ook Helen Mirren, die een Oscar won voor haar vertolking van koningin Elizabeth in de film The Queen, acte de présence geven, meldt The Telegraph.
De show vindt plaats op het landgoed van Windsor Castle en wordt uitgezonden op de Britse televisie. Naast de bekende sterren zullen ook verschillende politie-eenheden, zoals de Koninklijke Canadese Bereden Politie, onderdeel uitmaken van de feestelijkheden.
''We zijn vereerd dat we deze speciale viering van de koningins negentigste verjaardag mogen presenteren'', aldus Ant & Dec. ''Op deze spectaculaire avond komen de bekendste namen uit de entertainmentindustrie samen met 900 paarden en 1500 deelnemers om blijk te geven van deze speciale verjaardag.''


 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties