×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Alberto loopt opnieuw legerbasis binnen

’Pijnlijk groot lek in beveiliging’

08.04.2016 -

Het is onderzoeksjournalist Alberto Stegeman, in een poging de beveiliging te testen, opnieuw gelukt om een legerbasis binnen te komen. Dat laat hij zondag zien in zijn programma Undercover in Nederland op SBS6.


n 2008 zorgde Roberto voor ophef door binnen te dringen op militair vliegveld Woensdrecht en daar dichtbij de gevechtsvliegtuigen te komen. Op de kazerne in Havelte wist hij zelfs met een legervoertuig van het terrein af te rijden. De uitzending noopte defensie indertijd om extra beveiligingsmaatregelen te nemen.
Dit keer wist de journalist, gehuld in camouflagekleding, de militaire basis Oirschot binnen te komen. Op beelden is te zien dat hij daar ongestoord tussen geparkeerde militaire voertuigen doorloopt. Stegeman: '''Er zit een pijnlijk groot lek in de beveiliging van defensie. En dat in deze tijden van terreur.''


 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties