×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje voor Anne Hathaway

08.04.2016 -

Anne Hathaway is twee weken geleden bevallen van haar eerste kindje. "De baby is erg gezond en is omringd met vrienden en familie in Los Angeles", meldt een insider. "Anne en Adam zijn extatisch over hun ouderschap."


De baby is geboren op 24 maart en heet Jonathan Rosebanks Shulman. Dat meldt E! News. De actrice heeft de geboorte een paar weken stil weten te houden en maakte eerder zelf eveneens geen melding over haar zwangerschap, die uiteindelijk werd verraden door haar groeiende buik. Wel gaf ze in 2013 al aan dat stond te popelen om moeder te worden. "Ik wil graag moeder worden en vind het intens om te anticiperen op het liefhebben van mijn kinderen", zei ze toen in een interview. "Ik denk er de hele tijd aan. Ik kan niet wachten ze te ontmoeten."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties