×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Douwe Bob opent bar in Stockholm

07.04.2016 -

Douwe Bob gaat niet alleen als zanger naar Stockholm, maar ook als café-uitbater. Tijdens het Eurovisie Songfestival heeft Douwe Bob een eigen bar in het centrum van de Zweedse hoofdstad.


Douwe Bob nodigt iedereen uit een kijkje te komen nemen in zijn kroeg. "Ik had zo veel plezier in mijn eigen bar dat ik besloten heb die mee te nemen naar Stockholm", zegt de singer-songwriter, die thuis in Amsterdam zijn Fool Bar heeft, in een video die donderdag op YouTube verscheen. The Bar, zoals Douwe Bob zijn Zweedse kroeg heeft gedoopt, 'staat garant voor veel live-muziek, lol en gezelligheid'.

Douwe Bob vertegenwoordigt Nederland dit jaar op het Eurovisie Songfestival met het nummer Slow Down. Hij moet op dinsdag 10 mei aan de bak tijdens de eerste halve finale. Als hij genoeg punten verzamelt, mag hij Slow Down op zaterdag 14 mei nogmaals ten gehore brengen tijdens de finale.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties