×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ferry Doedens ziet hard werken beloond

07.04.2016 -

Ferry Doedens ziet zijn hoofdrol in de Goeden Tijden, Slechte Tijden spin-off Nieuwe Tijden als een beloning. "Hard werken wordt beloond", zei de acteur, die vorig jaar moest vertrekken uit GTST vanwege zijn drugsverslaving.


Ferry had nadat hij was afgekickt nog een paar draaidagen. "Toen ik terugkwam in GTST heb ik heel hard gewerkt", vertelde Ferry, die altijd heeft gezegd terug te willen keren in de soap, in RTL Boulevard. "Ik heb m'n best gedaan en laten zien dat ik graag wil."

Dat werkte, blijkt nu. "We zijn toen goed met elkaar in gesprek gegaan en nu komt Nieuwe tijden eraan." De nieuwe serie, van de makers van GTST, is deze zomer te zien tijdens de zomerstop van de soap. Als GTST weer terugkeert op televisie gaat Nieuwe Tijden door op Videoland. "Ik vind het heel spannend allemaal", zei Ferry over de nieuwe serie. "Het is een nieuw avontuur en ik heb er heel veel zin in."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties