×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Madonna in Londen voor hereniging met Rocco

07.04.2016 -

Madonna is donderdag naar Londen gevlogen. Het is volgens Daily Mail haar eerste bezoek aan de Britse hoofdstad sinds haar 15-jarige zoon Rocco besloot om bij zijn vader Guy Ritchie te gaan wonen. Naar verluidt is ze in Londen voor een hereniging met Rocco, zodra hij terugkeert van vakantie op de Malediven.


Rocco vestigde zich in december bij zijn vader Guy Ritchie en dienst nieuwe vrouw Jacqui. Rocco weigerde destijds terug te keren naar zijn moeder in de Verenigde Staten. Madonna spande daarom rechtszaken aan om af te dwingen dat ze Rocco weer onder haar hoede in New York kreeg.

Daily Mail publiceerde donderdag foto's van Madonna op het vliegveld, op weg van JFK Airport in New York naar Heathrow in Londen. Madonna was geheel gekleed in het zwart en droeg op het vliegveld een zwarte zonnebril. Opvallend is haar modieuze jas, die voorzien is van witte pijlen die aangeven wat de afmetingen zijn van onder meer de mouwen en revers. Madonna is klaar met haar tournee Rebel Heart. Die bestond uit 82 shows wereldwijd.

Madonna moet nog even geduld hebben voor een goed gesprek met Rocco. Zijn vader Guy heeft de kinderen meegenomen voor een vakantie naar de Malediven. Madonna heeft liever dat Rocco zich bezighoudt met school.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties