×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Lingo met Lucille terug op SBS6’

07.04.2016 -

Lingo gaat met de vertrouwde presentatrice Lucille Werner een comeback maken op SBS 6. Volgens insiders op de MIP-televisiebeurs in Cannes is het vrijwel zeker dat SBS het beroemde televisieprogramma heeft geadopteerd.


De televisiezender zelf wil nog niet bevestigen dat dat inderdaad het geval is: "We maken niet bekend met wie we achter de schermen wel of niet in gesprek zijn en waarover", wordt gemeld in een reactie. "Pas als iets echt rond is dan maken we dat bekend of bevestigen we dat." Dat meldt het AD.

In september 2014 viel het doek voor Lingo, dat even daarvoor van NPO 1 naar NPO 2 was verhuisd. Lucille Werner zei destijds dat ze ervan baalde dat ze afscheid moest nemen van het programma, dat al sinds 1989 bestond.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties