×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

John de Mol vond Eva Jinek’s borsten te klein

06.04.2016 -

Van John de Mol is bekend dat hij pas tevreden is als alles echt perfect is. Zo werden de borsten van Eva Jinek door hem afgekeurd, ze waren te klein.


Vrijdag start het nieuwe programma Wat Een Poppenkast op SBS6. Daarin zien we diverse BN’ers, maar dan als pop. De poppen worden gemaakt door poppenontwerper Evert Josemanders. Hij kreeg van John de Mol de opdracht een nieuwe Eva Jinek te maken. John wil namelijk dat echt alles klopt, en hij vond dat Eva’s pop te kleine borsten had. De Eva Jinek-pop was sowieso niet makkelijk te maken. ’Eva heeft een mooi gezicht, zonder opvallende kenmerken,’ aldus Evert in De Volkskrant. ’Zodra ik iets uitvergrootte, was ze niet meer herkenbaar. De vuilstort stond vol met mislukte kleimodellen van Eva. Ze zullen wel gedacht hebben: wat heeft die man een rare hobby.’

Foto: Reni van Maren

Reacties