×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paris Jackson eert haar vader met tattoo

06.04.2016 -

Paris Jackson heeft een nieuwe tattoo laten zetten waarmee ze haar vader eert. "'Queen Of My Heart' in zijn handschrift", schreef de onlangs achttien geworden Paris op Instagram bij een foto van zichzelf bij de tatoeëerder.


Op de foto is te zien hoe ze de kersverse tattoo bekijkt. De tekst staat boven haar linkerpols. Paris schreef er verder over: "Voor alle anderen was hij de King Of Pop. Voor mij was hij, nou ja, hij was de koning van mijn hart."

Michael Jackson overleed in 2009 op 50-jarige leeftijd. Nu Paris achttien geworden is heeft ze een deel van haar erfenis van 100 miljoen dollar (88 miljoen euro) gekregen. Volgens New York Post krijgt ze 8 miljoen dollar (7 miljoen dollar) per jaar en aanvullende bedragen wanneer ze 33 en 40 jaar wordt.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties