×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Linda voor de rechter

05.04.2016 -

Linda de Mol wordt dinsdag gehoord in een zaak rondom het programma Miljoenenjacht. Ook de notaris van het programma wordt gehoord.


Een deelnemer van Miljoenenjacht die in 2014 meedeed, drukte per abuis op de rode knop, waarmee hij een deal sloot van 125.000 euro. De man zei direct dat hij eigenlijk door wilde spelen, maar De Mol en de notaris besloten dat de deal definitief was. Achteraf bleek dat hij de hoofdprijs van 5 miljoen euro in zijn koffer had.

Volgens de advocaat van de deelnemer stond niet in het reglement dat de rode knop bepalend is. Ook twijfelt hij aan de onafhankelijkheid van de notaris, omdat hij wist wat er in de koffer van de deelnemer zat. Producent Endemol zegt dat de regels correct zijn toegepast.

Het hof besloot donderdag dat De Mol gehoord moet worden, nadat de rechtbank Amsterdam dat eerder niet nodig vond.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties