×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lisse Knaapen voelt weinig stress

Hoofdrolspeelster in musical Sky

05.04.2016 -

Lisse Knaapen speelt vanaf deze week de hoofdrol in de 3D-musical Sky. Toch heeft de 22-jarige actrice en zangeres zichzelf nooit als een 'musicalmeisje' gezien. Daardoor voelt ze weinig stress rondom haar plotse roem, vertelt ze.


"Omdat ik nooit bezig ben geweest met een musicalcarrière, heb ik voor mijn gevoel ook niet zo veel te verliezen", vertelt Lisse, die kort na haar afstuderen aan het conservatorium auditie deed voor de rol in Sky, aan Viva. "Ik sta hier absoluut niet met een nonchalante instelling. Maar tegelijkertijd denk ik ook: als dit niet lukt, vind ik wel weer iets anders wat bij me past, ik ben nog zo jong."

In de musical is Lisse te zien als Sky, een zestienjarig meisje met een lastige thuissituatie dat zich ook niet prettig voelt op school en vlucht in een 3D-fantasiewereld.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties