×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Drew Barrymore vroeg om huwelijksadvies

04.04.2016 -

Drew Barrymore heeft een goede vriend om advies gevraagd toen haar huwelijk met Will Kopelman niet meer bleek te werken. Hij raadde haar aan om haar eigen weg te gaan.


Dat zegt ze tegen Popsugar. "Ik heb een paar heel moeilijke maanden achter de rug en ik wist dat mijn leven een nieuwe richting op ging", aldus Barrymore. "Ik heb toen iemand gebeld die ik vertrouw, respecteer en waar ik in geloof. Hij zei tegen me: laat het los en ga verder. Ik hing de telefoon op en dacht: daarom bel ik met hem. Het was een goed advies."

Hoewel Barrymore haar huwelijk niet expliciet noemt, ligt het voor de hand dat het daar over gaat. De actrice bevestigde afgelopen weekend dat ze van Kopelman wil scheiden na een huwelijk van ruim 3,5 jaar. Kopelman was haar derde echtgenoot. Samen hebben ze twee dochtertjes.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties