×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Leonardo DiCaprio blijft welkom in Indonesië

04.04.2016 -

Leonardo DiCaprio komt niet op een zwarte lijst in Indonesië. De acteur, die zich afgelopen week kritisch opstelde tegenover de palmolie-industrie in het land, is nog gewoon welkom.


Dat zegt de Indonesische minister van milieu Siti Nurbaya tegen Foresthints.news. "Naar mijn mening zijn Dicaprio's zorgen oprecht en eerlijk", aldus de minister. "In feite delen we grotendeels dezelfde mening over deze kwestie. Ik sta dan ook open om met hem samen te werken."

Een medewerker van de immigratiedienst dreigde DiCaprio op een zwarte lijst te zetten vanwege zijn kritiek. De acteur had op Instagram zijn zorgen gedeeld over de leefomgeving van beschermde dieren in Mount Leuser, een beschermd nationaal park in Tamiang. Vooral het lot van de olifant trok hij zich aan. DiCaprio riep mensen op te strijden om het ecosysteem van het beschermde gebied intact te houden. Hij wil zelf met zijn eigen stichting lokale initiatieven steunen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties