×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hans Klok heeft nieuwe liefde

04.04.2016 -

Hans Klok is niet langer vrijgezel. De illusionist is stapelverliefd op de 40-jarige Hans van den Berg.


Dat zegt hij maandag in De Telegraaf. "Ja, ik heb verkering. Al ruim zes weken. Of beter gezegd, pas zes weken", aldus Klok. Hoewel de relatie nog pril is, voelt het "super goed" aan. "Hij is leuk, spontaan, knap en ik kan vreselijk met hem lachen. We hebben het tot nu toe heel gezellig, maar ik durf niets te zeggen over onze toekomst samen. Daar is het echt nog veel te pril voor."

De 47-jarige Klok was zo'n anderhalf jaar alleen nadat zijn relatie met de bijna twintig jaar jongere Australische danser James Jackson in augustus 2014 voor de tweede keer was gestrand. Sindsdien hield hij het stil op liefdesgebied. "Oké, er was wel eens een korte date, maar daar bleef het bij en eigenlijk vond ik dat ook wel goed zo", zegt de magiër daarover. Zijn nieuwe liefde had Klok liever nog even geheim willen houden. "Maar ja, waarschijnlijk merkt iedereen wel aan mij dat ik verliefd ben."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties