×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Olcay Gulsen woont samen

04.04.2016 -

De liefde tussen Olcay Gulsen en haar vriend Frans is zover opgebloeid dat de twee sinds kort samenwonen. "Echt, Frans en ik zijn helemaal gelukkig met elkaar", aldus Olcay. "En dat is misschien best een beetje bijzonder met onze voorgeschiedenis."


Dat vertelt de zakenvrouw en presentatrice maandag in De Telegraaf. Olcay en Frank gingen eind 2013 uit elkaar maar vonden elkaar vorig jaar augustus terug. Maar echt gemakkelijk ging dat niet. "Om heel eerlijk te zijn, hij had het wel een beetje gehad met mij. Frans heeft eerder natuurlijk gezien dat ik ook lang niet altijd de gemakkelijkste ben en was niet meteen onder de indruk van wat ik hem te vertellen had."

De Supertrash-eigenaar moest dan ook ver gaan om Frans terug te krijgen. "Normaal gesproken zou ik, wanneer ik heb aangegeven met iemand verder te willen denken: je weet nu hoe ik er in sta, graag of niet. Die vlieger ging voor mij bij hem niet op, en ik heb werkelijk alles in detail moeten uitleggen", aldus Olcay. "Waarom ik het uitmaakte, waarom ik er nu anders over dacht en dat het ditmaal wél goed zou gaan. Geloof me, dat heb ik nog nooit voor een man gedaan."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram, BuzzE

Reacties