×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Foute 1 april-grap Gwen Stefani

02.04.2016 -

1 april was voor veel sterren de aanleiding om hun fans in het ootje te nemen. De grap van zangeres Gwen Stefani viel echter verkeerd. Op Instagram plaatste ze een foto van een echografie. “Het is een meisje”, stond erbij.


Met haar post wilde Gwen, die momenteel jurylid is in de Amerikaanse versie van The Voice, op een grappige manier inspelen op de geruchten die gaan dat ze zwanger zou zijn van haar vriend Blake Shelton.

Al snel kreeg Gwen kritiek. Een van haar volgers von het ongepast tegenover mensen die geen kinderen kunnen krijgen om grappen te maken over zwangerschappen. “Dit is niet leuk. Je zou rekening moeten houden met vrouwen die problemen hebben met hun vruchtbaarheid”, schreef een andere volger. “Dit is GEEN 1 aprilgrap. Ik had je hoger ingeschat.” Een andere fan noemde de grap kinderachtig.

De foto die Gwen op 1 april plaatste

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties