×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jeremy Clarkson gewond

02.04.2016 -

Jeremy Clarkson is druk bezig met zijn nieuwe programma voor internetgigant Amazon, maar dat gaat niet altijd even goed. In de Jordaanse stad Amman raakte de oud-presentator van Top Gear flink gewond aan zijn gezicht.


Afgelopen donderdag kondigde Clarkson op Twitter al aan dat hij een dag later ‘de meest gevaarlijke stunt ooit’ zou gaan doen. Vrijdag liet hij zijn fans zien wat hem was overkomen. De presentator plaatste een selfie waarop hij zijn zwarte en bebloede gezicht liet zien. “Ik heb de dag overleefd. Maar dat scheelde een haartje”, schreef de 55-jarige Brit bij zijn tweet. Toen een fan reageerde en opperde dat Clarkson leuk in de weer was geweest met schmink, schreef de presentator terug: “Je gaat je echt heel dom voelen als je het programma ziet. Het is echt geen schmink.”

Over de stunt in Jordanië liet de vorig jaar bij de BBC ontslagen presentator verder niets los. In Amman maakte hij opnamen voor zijn nieuwe programma dat wordt uitgezonden door Amazon. De serie, waar ook Richard Hammond en James May aan meewerken, gaat in het najaar van start.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties