×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Drew Barrymore bevestigt scheiding

02.04.2016 -

Drew Barrymore en haar man Will Kopelman bevestigen zaterdag in een officiële verklaring dat ze gaan scheiden. Ze reageren daarmee op de geruchten die vrijdag de ronde deden.


''Helaas gaat ons gezin wettelijk gezien uit elkaar, maar dit neemt bij ons niet het gevoel weg dat we familie blijven'', zegt het paar in de verklaring. ''Mensen kunnen een scheiding opvatten als een mislukking, maar uiteindelijk leg je je neer bij het besef dat het leven doorgaat. Onze kinderen zijn ons universum. De rest van ons leven zijn zij onze prioriteit."

Drew Barrymore (41) en haar derde echtgenoot Will Kopelman (38) hebben samen twee dochtertjes, Olive van drie jaar oud en Frankie die deze maand twee jaar oud wordt. Ze trouwden in juni 2012.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE

Reacties