Placeholder

Populariteit Sylvie in Duitsland bekoeld

Sylvie Meis was lange tijd geliefd in Duitsland, maar daar lijkt verandering in te komen. Volgens recent onderzoek zou slechts 19,5 procent van onze oosterburen nog gecharmeerd zijn van de presentatrice.

De Duitse site News.de maakt de resultaten van het onderzoek naar Sylvie's populariteit bekend. Volgens onderzoeksbureau Mafo.de omschrijft slechts 19,5 procent van de Duitsers Sylvie Meis als geliefd. Het onderzoek is gehouden onder een onbekend aantal fans van haar programma Let's Dance. Niet minder dan 80,5 procent van de ondervraagden antwoorden 'nee' op de vraag of ze de presentatrice geliefd zouden noemen. Onder mannen tussen de 18 en 30 jaar oud scoort de blondine, die ook werkt als lingeriemodel voor Hunkemöller, iets beter. Een derde van hen vindt haar wel geliefd. 

Volgens een medewerker van Mado.de is Sylvie's populariteit gedaald door haar gedrag na de breuk met Rafael van der Vaart en haar fanatieke Instagramgebruik. 'Ze heeft Sabia Boulahrouz onnodig neergehaald, daardoor moest ze wel inboeten aan populariteit. Door alle foto's die ze van zichzelf in bikini op Instagram plaatst, heeft ze bovendien iets van haar onschuld verloren,' zo verklaart hij tegenover Shownieuws