×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Populariteit Sylvie in Duitsland bekoeld

Presentatrice niet langer geliefd

01.04.2016 -

Sylvie Meis was lange tijd geliefd in Duitsland, maar daar lijkt verandering in te komen. Volgens recent onderzoek zou slechts 19,5 procent van onze oosterburen nog gecharmeerd zijn van de presentatrice.


De Duitse site News.de maakt de resultaten van het onderzoek naar Sylvie's populariteit bekend. Volgens onderzoeksbureau Mafo.de omschrijft slechts 19,5 procent van de Duitsers Sylvie Meis als geliefd. Het onderzoek is gehouden onder een onbekend aantal fans van haar programma Let's Dance. Niet minder dan 80,5 procent van de ondervraagden antwoorden 'nee' op de vraag of ze de presentatrice geliefd zouden noemen. Onder mannen tussen de 18 en 30 jaar oud scoort de blondine, die ook werkt als lingeriemodel voor Hunkemöller, iets beter. Een derde van hen vindt haar wel geliefd. 

Volgens een medewerker van Mado.de is Sylvie's populariteit gedaald door haar gedrag na de breuk met Rafael van der Vaart en haar fanatieke Instagramgebruik. 'Ze heeft Sabia Boulahrouz onnodig neergehaald, daardoor moest ze wel inboeten aan populariteit. Door alle foto's die ze van zichzelf in bikini op Instagram plaatst, heeft ze bovendien iets van haar onschuld verloren,' zo verklaart hij tegenover Shownieuws

Foto: BuzzE, Instagram

Reacties