×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Werkstraf voor Nick Carter

31.03.2016 -

Nick Carter moet een werkstraf van 25 uur uitzitten omdat hij in januari een uitsmijter van een bar aanviel. Dat bepaalde een rechter donderdag.


De Backstreet Boy stond terecht omdat hij werd beschuldigd van geweldpleging. De rechter besloot die aanklacht te laten vallen op voorwaarde dat hij de werkstraf uitzit en 300 dollar aan justitiële kosten vergoed. Ook komt hij zes maanden onder toezicht van de rechter te staan.

Na het bargevecht betuigde de zanger al spijt van zijn agressieve uitspatting. "Ik ben niet perfect en dat spijt me", meldde hij destijds via Twitter. In dronken toestand greep hij de beveiliger naar zijn keel en sloeg hem. Barpersoneel weigerde Carter en zijn vriend namelijk drank te serveren omdat ze te dronken waren waarop de twee de uitsmijter en manager van de bar aanvielen. De toegesnelde politie kon de twee direct arresteren.

De uitsmijter in kwestie klaagde Carter ook aan, die rechtszaak moet nog plaatsvinden.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties