×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Redacteur gezocht

30.03.2016 -

De redactie van Weekend is op zoek naar een getalenteerde redacteur. Ben jij enthousiast en zoek je een leuke baan? Kom dan ons team versterken.


Heb jij affiniteit met entertainmentnieuws en lijkt het jou leuk om ons te komen versterken op het gebied van social media? Dan is dit dé baan voor jou. Speur jij de hele dag op Facebook, Twitter en Instagram naar leuke nieuwtjes over de sterren en ben jij altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de sterren? Wij zijn op zoek naar iemand met een vlotte pen die het leuk vindt om nieuwsberichten voor weekblad Weekend én onze website te schrijven.

Opleiding en ervaring:

-Journalistieke opleiding, nieuwe media, communicatie.

-Een perfecte beheersing va de Nederlandse taal.

-Goede communicatieve vaardigheden.

-Goede kennis van Facebook, Twitter en Instagram

-Pro-actief.

Heel graag zien we je motivatie en digitale portfolio tegemoet. De voorkeur gaat uit naar kandidaten die in het laatste stadium van hun opleiding, of net klaar zijn.

Mail naar: weekend@weekend.audax.nl

 

Reacties