×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Halle Berry maakt topless debuut op Twitter

‘Hallo iedereen’

30.03.2016 -

Halle Berry heeft dinsdag haar debuut gemaakt op Instagram en Twitter. Om dit moment niet ongemerkt voorbij te laten gaan, begroette de actrice haar volgers met een topless foto.


Halle staat op het kiekje in een bos vol bamboe. Haar blote rug maakt duidelijk dat ze geen topje draagt. Op Twitter deelde ze de foto enkel met de tekst 'Hallo iedereen...'. Op Instagram schreef ze er een meer uitgebreide boodschap bij. "Ik kijk er naar uit mijn wereld te delen via beelden die mijn emoties en standpunten reflecteren. Ik bewonder fotografie en zijn mogelijkheid deze buitengewone wereld waarin wij leven vast te leggen en te weerspiegelen. Ik wil graag mijn liefde voor de natuur, kunst, mode en veel meer met jullie delen in de hoop dat de beelden inspireren, gesprekken uitlokken en jullie een plezier doen."

Foto: BuzzE en Twitter Halle Berry

Reacties