×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Arie Boomsma interviewt Morgan Freeman

29.03.2016 -

Arie Boomsma heeft een ontmoeting gehad met Morgan Freeman. Hij mocht de Amerikaanse acteur in New York interviewen voor RTL Late Night, zo onthult de presentator dinsdag op Twitter.


Arie was onder de indruk van Morgan. "Dit was een bijzondere ontmoeting zeg", schrijft hij bij een foto waarop hij met hem poseert. "Ik bezocht Morgan Freeman in New York, we spraken over god, over ouder worden, de dood en zo nog wat dingen. Wijze woorden van een fijne man. En blij verrast dat hij het aandurfde om het echt persoonlijk te maken."

Vorige week liet Arie al doorschemeren dat hij in New York was en dat hij een beetje heimwee had. "Voor het eerst sinds de geboorte van mijn dochter een paar dagen weg van huis", zei de presentator toen. "Maar ik mag straks een bijzondere man interviewen. Dat maakt veel goed." Het gesprek tussen Arie en Morgan is vrijdag op televisie te zien.

Bron: © 2016 ANP E.A., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Foto: Twitter, Instagram

Reacties