×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Artiesten willen niet samenwerken met Fajah

29.03.2016 -

Fajah Lourens worstelt met het stereotype dat Nederlandse artiesten van haar hebben. Het liefste zou de dj een samenwerking aangaan, maar niemand durft het aan.


Fajah wil zich met een samenwerking weer een beetje op de kaart zetten omdat haar boekingen teruglopen. "De house in Nederland wordt steeds kleiner. Vooral de groovy house valt wat weg", zegt ze in Veronica Magazine. "Ik heb daarom nu een paar Nederlandse artiesten benaderd met mijn producties, om samenwerkingen aan te gaan. Ze hebben echter niet meegekregen dat ik major support heb gekregen van de grootheden in de housescene. Dus die denken: ja hoor, daar heb je weer zo'n BN'er die de dj wil uithangen."

Volgens Fajah 'lieten ze bijna letterlijk doorschemeren dat ze haar niet credible vonden'. "Toen afgelopen weekend weer een rapper 'nee' zei, had ik het gehad", aldus de 34-jarige Fajah, die geen namen noemt. "Nu ga ik dus rechtstreeks naar de labels. Want ik kom er toch wel. Ik zet door. Al ben ik vijftig."

Bron: © 2016 ANP E.A., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Foto: Instagram, BuzzE

Reacties