Tweeling Mattie Valk veel te vroeg geboren

Qmusic-dj Mattie Valk is vader geworden van een tweeling. Zijn dochtertjes, die de namen Vesper en Bo hebben gekregen, kwamen vorige week dinsdag ter wereld, veel eerder dan verwacht.

"Na een zwangerschap van bijna 26 weken is onze tweeling geboren. Iedereen die er een beetje verstand van heeft, weet dat dit veel te vroeg is", zei Mattie dinsdagochtend op Qmusic. Ondanks de vroege geboorte, gaat het naar omstandigheden goed met de meisjes.

De dj weet nog niet zo goed of hij blij moet zijn of zich zorgen moet maken. "Het is nog ontzettend dubbel, want moet je blij zijn? Tegen iedereen die ons feliciteert zeg ik ook: feliciteer me maar met potlood, want ik weet het anders ook niet", legt hij uit. "Het is ook niet het gevoel van wauw ik ben vader, omdat je alleen maar denkt: jeetjemina waar zijn we in beland. Het moet allemaal nog zo indalen."

Mattie maakte begin januari in zijn ochtendshow met Wietze de Jager bekend dat de tweeling op komst was. Zijn vriendin Kirsten was eigenlijk op 2 juli uitgerekend.