×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tweeling Mattie Valk veel te vroeg geboren

Na zwangerschap van bijna 26 weken

29.03.2016 -

Qmusic-dj Mattie Valk is vader geworden van een tweeling. Zijn dochtertjes, die de namen Vesper en Bo hebben gekregen, kwamen vorige week dinsdag ter wereld, veel eerder dan verwacht.


"Na een zwangerschap van bijna 26 weken is onze tweeling geboren. Iedereen die er een beetje verstand van heeft, weet dat dit veel te vroeg is", zei Mattie dinsdagochtend op Qmusic. Ondanks de vroege geboorte, gaat het naar omstandigheden goed met de meisjes.

De dj weet nog niet zo goed of hij blij moet zijn of zich zorgen moet maken. "Het is nog ontzettend dubbel, want moet je blij zijn? Tegen iedereen die ons feliciteert zeg ik ook: feliciteer me maar met potlood, want ik weet het anders ook niet", legt hij uit. "Het is ook niet het gevoel van wauw ik ben vader, omdat je alleen maar denkt: jeetjemina waar zijn we in beland. Het moet allemaal nog zo indalen."

Mattie maakte begin januari in zijn ochtendshow met Wietze de Jager bekend dat de tweeling op komst was. Zijn vriendin Kirsten was eigenlijk op 2 juli uitgerekend.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties