×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kensington grote winnaar 3FM Awards

28.03.2016 -

Kensington heeft maandag de meeste 3FM Awards in de wacht gesleept. De band mocht in thuisstad Utrecht drie beeldjes ophalen. Met vier nominaties was Kensington ook de grootste kanshebber.


Kensington werd door de luisteraars van 3FM beloond met de awards voor beste artiest rock, beste live act en beste band. Kensington wist alleen zijn nominatie voor beste single niet te verzilveren. Met het nummer Heading Up High, een samenwerking met Armin van Buuren, maakten de mannen kans op die prijs. Het beeldje ging naar Ronnie Flex & Lil' Kleine, met hun Drank & Drugs.

Dotan, die in de race was voor drie 3FM Awards, wist maar één nominatie te verzilveren. Hij kreeg het beeldje voor beste zanger. Beste zangeres werd Miss Montreal. Beiden maakten ook kans op de award voor beste artiest pop, maar met die prijs ging Racoon aan de haal.

Dotan

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties