×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Anouk heeft geen spijt van mislukte miljoenendeal

26.03.2016 -

Anouk heeft geen spijt dat ze nooit internationaal is doorgebroken. De zangeres had de kans om het in Amerika te maken maar door een ruzie met haar platenmaatschappij gooide ze haar eigen glazen in.


"Dat was waarschijnlijk mijn enige kans in Amerika", zegt Anouk zaterdag in Volkskrant Magazine. Spijt heeft de zangeres niet. "Spijt is een groot woord. Ik heb geen spijt. Als ik er nu over nadenk, denk ik: ik had het nooit zo moeten doen", zegt Anouk. "Dit was niet slim. Ik had een miljoenendeal. Het zou the next big thing worden. Ik heb het verkloot."

Toch is Anouk blij dat het uiteindelijk niet doorging. "Ik ben bang dat het niet goed voor mij was geweest", zegt ze. "De kinderen zijn voor mij ook een deel bescherming. Als ik geen kinderen had gehad, had ik mij kapot geleefd. Voor mij is het goed dat de kinderen er zijn. Dat is de reden dat ik er nog ben."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties