×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Opnieuw operatie voor Sonja Bakker

25.03.2016 -

Sonja Bakker heeft nog zoveel last van haar knie, dat ze opnieuw onder het mes moet. Het ging mis toen ze tijdens de wintersport ten val kwam.


Sonja zal een kijkoperatie moeten ondergaan. Na de val in Oostenrijk onderging ze acht weken lang fysiotherapie. Dat zorgde voor verlichting, maar toen de fysio stopte toen Sonja en haar man jan naar Ibiza afreisden ging het mis. Al snel kon Sonja haar knie meer buigen en strekken. ’Als dat niet genoeg verlichting brengt qua pijn, wordt Sonja’s kruisband vervangen. Dan halen de artsen een pees uit haar been en zetten die in de knie. Dan is Sonja negen maanden uit de lopende roulatie,’ vertelt Sonja’s man aan Shownieuws.
 

Foto: Reni van Maren

Reacties