×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rolling Stones aangekomen op Cuba

25.03.2016 -

The Rolling Stones zijn in Cuba gearriveerd voor hun allereerste concert in de hoofdstad Havana. De rocksterren arriveerden in een privévliegtuig op de Cubaanse luchthaven José Martí.


Vrijdag geven ze een gratis concert en Mick Jagger heeft alle Cubanen uitgenodigd in een filmpje op YouTube, in het Spaans. ''We hebben opgetreden op geweldige plaatsen, maar dit concert in Havana wordt historisch voor ons. We hopen dat het voor jullie ook zal zijn. We hopen jullie vrijdag allemaal te zien'', aldus Mick Jagger.

Het concert vindt plaats in sportstadion Ciudad Deportiva de la Habana, waar naar schatting 200.000 Cubanen op afkomen. Het optreden volgt op het historische bezoek van de Amerikaanse president Barack Obama.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties