×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Douwe Bob ontmoet Songfestivalconcurrenten

25.03.2016 -

Zanger Douwe Bob staat zaterdag 9 april oog in oog met zijn Songfestivalconcurrenten tijdens Eurovision in Concert in Amsterdam. Zeker 25 van de 43 deelnemende landen komen naar het concert in de Melkweg in Amsterdam. Douwe Bob gaat tevens voor het eerst zijn Songfestivalliedje Slow Down voor een publiek zingen.


Onder de deelnemers in de Melkweg zitten de bij de bookmakers favoriete acts uit Kroatië, Malta en Frankrijk. Nederland staat momenteel in de middenmoot bij de wedkantoren.

Douwe Bob doet dit jaar voor Nederland mee aan het Eurovisiesongfestival, dat op 8, 10 en 12 mei wordt gehouden in Zweden. De zanger moet tijdens de eerste halve finale proberen een finaleplek te veroveren. Trijntje Oosterhuis strandde vorig jaar in de halve finale. The Common Linnets werden het jaar daarvoor tweede, een historisch goede prestatie voor Nederland.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties