Placeholder

Madonna haalt uit naar stad New York

Madonna heeft op Instagram uitgehaald naar de stad New York die haar deze week sommeerde om het eigenhandig gecreëerde parkeerverbod in de straat snel ongedaan te maken. ''Ja vrienden, ik ben Madonna en dit is mijn oprit. En als mensen de ingang van mijn oprit blokkeren kan ik niet parkeren op mijn oprit'', schrijft ze.

De Material Girl had werknemers een aantal nepborden in haar straat laten plaatsen. Daarop viel te lezen dat de parkeerplaatsen alleen bedoeld waren voor bewoners. Ook hadden ze de trottoirband geel geverfd. Naast de gele stoeprand was de tekst 'no parking' in reliëfletters aangebracht.

Buren hadden hierover geklaagd bij de verkeersdienst van de stad New York. Die verordonneerde woensdag dat Madonna de stoep binnen dertig dagen in originele staat moet terugbrengen, anders krijgt ze een boete van 250 dollar. ''Het spijt me zo dat de stad geen liefhebber is van de kleur geel'', briest Madonna. ''We zullen het weer saai grijs gaan verven om de buren tevreden te houden. Ik zal met Pasen drie keer extra tot Maria bidden voor deze overtreding."

Madonna woont in Upper East Side in een appartement van 40 miljoen dollar.