×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Madonna haalt uit naar stad New York

Zangeres raakt geclaimde parkeerplaatsen kwijt

25.03.2016 -

Madonna heeft op Instagram uitgehaald naar de stad New York die haar deze week sommeerde om het eigenhandig gecreëerde parkeerverbod in de straat snel ongedaan te maken. ''Ja vrienden, ik ben Madonna en dit is mijn oprit. En als mensen de ingang van mijn oprit blokkeren kan ik niet parkeren op mijn oprit'', schrijft ze.


De Material Girl had werknemers een aantal nepborden in haar straat laten plaatsen. Daarop viel te lezen dat de parkeerplaatsen alleen bedoeld waren voor bewoners. Ook hadden ze de trottoirband geel geverfd. Naast de gele stoeprand was de tekst 'no parking' in reliëfletters aangebracht.

Buren hadden hierover geklaagd bij de verkeersdienst van de stad New York. Die verordonneerde woensdag dat Madonna de stoep binnen dertig dagen in originele staat moet terugbrengen, anders krijgt ze een boete van 250 dollar. ''Het spijt me zo dat de stad geen liefhebber is van de kleur geel'', briest Madonna. ''We zullen het weer saai grijs gaan verven om de buren tevreden te houden. Ik zal met Pasen drie keer extra tot Maria bidden voor deze overtreding."

Madonna woont in Upper East Side in een appartement van 40 miljoen dollar.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties