×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Betty White aangeklaagd

24.03.2016 -

Betty White is door haar voormalige verzorgster aangeklaagd. De vrouw heeft een rechtszaak in Los Angeles aangespannen omdat Betty White haar niet zou hebben betaald voor overwerken.


Anita Maynard beweert in de rechtbankstukken dat ze van 23 februari 1994 tot 11 maart 2016 voor de Golden Girls-actrice werkte als inwonend verzorgster. Ze maakte naar eigen zeggen werkdagen van veertien uur, maar kreeg haar overuren niet uitbetaald. Evenmin kreeg ze vakantiegeld of salaris als ze een zesde dag in een week werkte, meldt Buzzfeed.

Ze eist via de rechter achterstallig loon op en haar advocaatkosten. Betty White (94) heeft nog niet gereageerd op de aanklacht.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties