×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sobere première Batman V Superman

22.03.2016 -

Tijdens de Britse première van Batman v Superman: Dawn Of Justice is dinsdagavond geen gelegenheid voor interviews op de rode loper. Het besluit is een gevolg van de terreuraanslagen in Brussel.


Warner Bros heeft een verklaring uitgegeven waarin staat dat de première op Leicester Square in Londen desondanks doorgaat. "Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers van de recente terreuraanslagen en hun families. In plaats van toe te geven aan de terreur, hebben we besloten om ons aan te sluiten bij de fans en vanavond de Londense première van Batman v Superman voort te zetten."

Onder anderen zijn Ben Affleck en Henry Cavill in Londen, met regisseur Zack Snyder. Eerder waren er premières in China, Mexico en New York. In Brussel, waar de bioscopen gesloten zijn, staat geen première op het programma.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties